Opinie

Opinie

Opinie o naszej firmie

client-circle-thumb
Dodał: P.B, 10 marzec 2024 r.
star star star star star
Niezwykle zadowolony z usług wynajmu samochodów. Szybka i profesjonalna obsługa, a także mila i pomocna obsługa klienta. Polecam!
client-circle-thumb
Dodał: Marcin, 14 październik 2023 r.
star star star star star
Trzy razy wynajmowałem samochody przez Aston Wynajem. Samochody są zawsze zadbane, i dobrej kondycji. Zawsze jestem zadowolony z obsługi klienta. Napewno będę korzystał z ich usług w przyszłości. Firma godna polecenia.
client-circle-thumb
Dodał: Barbara, 28 maj 2023 r.
star star star star star
Korzystałam dwukrotnie, samochód zadbany i czysty. Zawsze jeździło się świetnie, nawet z małymi dziećmi, które dostały foteliki na czas korzystania z pożyczonego samochodu. Po za tym miła i życzliwa obsługa. Gorąco i szczerze polecam, sama będę korzystać zawsze kiedy tylko zmusi mnie do tego sytuacja. Pozdrawiam
client-circle-thumb
Dodał: Jerzy, 24 kwiecień 2023 r.
star star star star star
Kolejny raz korzystam i jestem bardzo zadowolony, przystępna cena, porządne samochody, miła i profesjonalna obsługa. Szczerze polecam!
client-circle-thumb
Dodał: Barbara, 16 marzec 2023 r.
star star star star star
Korzystałam z tej firmy w 2018 roku i mam zamiar skorzystać ponownie. Samochód bardzo czysty i sprawny dostarczony punktualnie i odebrany punktualnie.Sympatyczna obsługa. Bardzo polecam tą firmę.
client-circle-thumb
Dodał: Mikołaj, 12 luty 2023 r.
star star star star star
Śmiało mogę polecić wypożyczalnię ASTON. Właściciel podchodzi do klienta indywidualnie. Wypożyczony przeze mnie samochód był w bardzo dobrym stanie. Dużym plusem jest możliwość odbioru/zwrotu samochodu na lotnisku.
client-circle-thumb
Dodał: Łukasz, 06 czerwiec 2022 r.
star star star star star
Firma godna polecenia bez chwili zastanowienia. Wypożyczyłem samochód w maju - Pan Marcin niesamowicie pomocny, zaoferował inny model ( co było świetną podpowiedzią), bardzo pomocny a przy tym bardzo miły. Auto podstawione na lotnisku - samochod w swietnym stanie, komunikacja na 5+. Ogolnie najmilsze doswiadczenie podczas wynajmu samochodu od lat. Cena wynajmu niższa niż u konkurencji.
client-circle-thumb
Dodał: Marcin, 23 czerwiec 2022 r.
star star star star star
Wielokrotnie powracając do Polski wynajmowałem auta z różnych firm ale jeszcze nigdy nie spotkałam sie z tak profesjonalna ,punktualną ,poważną bezstresową i uprzejmą usługą. Jestem naprawdę zadowolony i musze powiedzieć mile zaskoczony. Z pewnością skorzystam przy kolejnym powrocie i szczerze polecam wszystkim!
client-circle-thumb
Dodał: Monika, 10 kwiecień 2022 r.
star star star star star
Rzetelna, konkretna firma. Właściciel profesjonalista, dla tego Pana nie ma rzeczy niemożliwych :). Kontakt błyskawiczny i rzeczowy, dziękuję serdecznie za fotelik :) oby więcej takich firm i takich ludzi! Pozdrawiam Monika F.S
client-circle-thumb
Dodał: Bartek, 02 marzec 2022 r.
star star star star star
Rewelacja!!! Wszystko profesjonalnie, zgodnie z ustaleniami, szybko i sprawnie, bez zbędnych formalności. Naprawdę porządna firma, bezproblemowa współpraca z panem Marcinem. Szczerze polecam!
client-circle-thumb
Dodał: Andżelika, 12 grudzień 2021 r.
star star star star star
Świetna obsługa. Szybko, sprawnie, uczciwie. Super samochody. Na pewno będę korzystać ponownie. Polecam wszystkim którzy potrzebują wynająć samochód. Dziękujemy :)
client-circle-thumb
Dodał: Justyna, 16 luty 2021 r.
star star star star star
Sprawnie, szybko, miło i przyjemnie... bez zbędnych formalności! Oferta dostosowana do indywidualnych potrzeb, auta bardzo zadbane, profesjonalizm pod każdym względem! Zdecydowanie polecam!
client-circle-thumb
Dodał: Monika Tajak, 08 listopad 2020 r.
star star star star star
Zdecydowanie polecam! Bardzo profesjonalna i miła obsługa oraz indywidualne podejście do klienta to na pewno atuty tej firmy. Samochody zawsze doskonale wyposażone, czyste, zadbane i w przystępnej cenie. Z przyjemnością skorzystam jeszcze z Waszych usług. Pozdrawiam i do zobaczenia! :)
client-circle-thumb
Dodał: Anna Kania, 06 czerwiec 2020 r.
star star star star star
Samochód w stanie idealnym i w przystępnej cenie, miła i profesjonalna obsługa. Wszystko tak jak powinno być, bardzo przyjemny i bezproblemowy wynajem. Polecam!
client-circle-thumb
Dodał: Marta Pyzinska, 20 sierpień 2020 r.
star star star star star
Zdecydowanie Polecam!!! Samochody różne do wyboru z bogatym wyposażeniem i przede wszystkim w dobrej cenie!!! Bardzo miły kontakt. Świetna lokalizacja. Nie pierwszy i nie ostatni raz skorzystam!
client-circle-thumb
Dodał: Damian Ziarko, 04 październik 2020 r.
star star star star star
Witam. Jestem bardzo zadwolony z wypozyczalni . Szybka i profesjonalna obsluga . Auta zadbane i godne polecenia . Pozdrawiam !
client-circle-thumb
Dodał: Marcin Wołodia, 10 lipiec 2019 r.
star star star star star
Szybka i miła obsługa,świetna lokalizacja biura pod którym można odebrać auto dworzec PKP i PKS, niska kaucja za wynajem duży plus!!! Auto bez awaryjne i bardzo czyste dziękuję!!!
client-circle-thumb
Dodał: Paulina Nowak, 03 kwiecień 2019 r.
star star star star star
Firma godna polecenia, samochody w bardzo dobrym stanie. Proces wypożyczenia szybki i profesjonalny.
client-circle-thumb
Dodał: Matthew, 03 kwiecień 2019 r.
star star star star star
Polecam z korzystania wypożyczalni Aston ,korzystałem z ich usług kolejny raz z czego jestem bardzo zadowolony .Firma godna polecenia
client-circle-thumb
Dodał: Renata Orszak, 03 kwiecień 2019 r.
star star star star star
Polecam w 100%. Korzystalismy z wypozyczalni Aston juz kilka razy, nigdy nie bylo problemow, profesjonalna i mila obsluga. Samochod zawsze podstawiony na czas. Duzo dodatkow w cenie samochodu, pelne ubezpieczenie bez dodatkowych oplat. Serdecznie dziękuję i gorąco polecam.
client-circle-thumb
Dodał: Katarzyna Andruk, 06 grudzień 2018 r.
star star star star star
Firma w 100% godna polecenia, samochód udało mi się wypożyczyć właściwie z dnia na dzień, profesjonalnie i punktualnie. Bardzo sympatyczna obsługa, samochód zadbany, ekonomiczny i bezproblemowy.
client-circle-thumb
Dodał: Rafal B, 03 grudzień 2018 r.
star star star star star
Lubialem Samochod byl wyposazony, duzo miejsca mialem 4 walizki kture sie zmiescily chetnie bym zlecil innym i kiedys bede znowu wypozyczal dziekuje
client-circle-thumb
Dodał: Grzegorz Migoń, 22 listopad 2018 r.
star star star star star
Pierwszy raz korzystałem z usług wypożyczenia samochodu. Pan Marcin objaśnił mi wszystko przez telefon i zarezerwowałem termin. Samochód był podstawiony na umówioną godzinę. Bardzo czysty, ładny, zadbany i pachnący...
client-circle-thumb
Dodał: Mateusz Ignac, 26 październik 2018 r.
star star star star star
Wypożyczalnia samochodów ASTON jest firmą godną polecenia. Profesjonalna obsługa, zadzwoniłem można powiedzieć z dnia na dzień i udało mi się od razu zarezerwować samochód. Samochody młode zadbane czyste. Ta firma zasługuje w 100 % na pozytywne komentarze. Z pewnością jeszcze nieraz skorzystam z usług świadczonych w tej firmie.
Dodał: Margaret Mulawka, 04 wrzesień 2018 r.
star star star star star
Great service. I recommend this place for rentals above any others. You will not be disappointed.
client-circle-thumb
Dodał: Waclaw Marc, 02 wrzesień 2018 r.
star star star star star
Ponownie korzystalem z uslug wypozyczalni samochodow Aston w Debicy. Bylem bardzo zadowolony z przyjemnej, milej i szybkiej obslugi przez Pana Marcina. Samochod bardzo zadbany. Duzo dodatkow ulatwiajacych podroze. Bardzo serdecznie polecam uslugi Pana Marcina.
client-circle-thumb
Dodał: Marcin Orzeł, 25 wrzesień 2018 r.
star star star star star
Konkurencyjne ceny, miła obsługa. Polecam samochód Skoda Rapid - bardzo ekonomiczna
client-circle-thumb
Dodał: Jan Hończak, 17 sierpień 2018 r.
star star star star star
Miła i profesjonalna obsługa. Samochody czyste, zadbane i w idealnym stanie technicznym. P O L E C A M ! ! !
client-circle-thumb
Dodał: Natalia Lauzer, 26 czerwiec 2018 r.
star star star star star
Polecam w 100%!!! przyjemna, szybka i fachowa obsługa, świetny kontakt, samochody bardzo zadbane, na pewno skorzystam ponownie!!!
client-circle-thumb
Dodał: Piotr Zadlo, 16 marzec 2018 r.
star star star star star
Rewelacja. Do tej pory korzystałem z wypożyczalni sieciowych. Zupelnie przypadkiem odkryłem firme Aston z Debicy. Wachlarz gratisow w cenie wynajmu plus bardzo przystepna cena i pelne ubezpieczenie wlacznie z AC pozostawia sieciowki daleko w tyle. Pelna elastyczność co do odbioru i zdania samochodu bez dodatkowych ukrytych oplat! Auto czyste, pachnące wnętrze i zatankowane do pełna....
client-circle-thumb
Dodał: Janusz Pacześniak, 03 czerwiec 2018 r.
star star star star star
dobra i rzetelna firma .swietny kontakt z panem marcinem ,POLECAM
client-circle-thumb
Dodał: Tomasz Mordel, 15 kwiecień 2018 r.
star star star star star
Wypożyczyłem auto w niedzielę wieczorem i mimo nietypowego dnia mogłem auto odebrać. Szybko załatwiliśmy formalności. Pierwszy raz jechałem dieslem, auto dostałem w bardzo dobrym stanie, zadbane i pachnące. Po kilku dniach przy oddaniu miła niespodzianka: rabat. Polecam Pana Marcina w 100 procentach.
client-circle-thumb
Dodał: tom zap, 08 luty 2018 r.
star star star star star
Korzystając z usług ASTON od kilku lat, mogę napisać jedno...jest to w pełni rzetelna i profesjonalna firma, z super obsługą. Warunki wynajmu oraz ceny absolutnie miażdżą konkurencję! Innym atutem jest wiele dodatkowych usług, za które nie jest pobierana opłata. Punktualność i dopasowanie się do potrzeb klienta jest kolejną dobrą cechą. Podsumowując... z czystym sumieniem polecam tę firmę,
client-circle-thumb
Dodał: Tadek Magda, 26 luty 2018 r.
star star star star star
Świetny kontakt, miła obsługa i konkurencyjne ceny. Auto postawione na czas, szczerze polecam
client-circle-thumb
Dodał: Grzegorz Szerszen, 11 czerwiec 2018 r.
star star star star star
Szybko sprawnie konkretnie. Polecam
client-circle-thumb
Dodał: Ewa Góra, 13 luty 2018 r.
star star star star star
Polecam.! szybko i sprawnie załatwione wypożyczenie samochodu,miła obsługa.
client-circle-thumb
Dodał: Piotr, 04 grudzień 2017 r.
star star star star star
Od kilku lat korzystam z usług tylko tej wypożyczalni i gorąco polecam każdemu. Wiele dodatkowych opcji jest tu bezpłatnie jak fotelik dla dziecka , bezprzewodowy internet czy nawigacja samochodowa. Samochody są naprawdę w świetnej kondycji wizualnej i mechanicznej . Mam doświadczenia z innymi wypożyczalniami i tam bywało różnie ze stanem wizualnym czy technicznym aut.
client-circle-thumb
Dodał: Marcin Szczurowski, 24 październik 2018 r.
star star star star star
Sprawnie, płynnie, polecam
client-circle-thumb
Dodał: Jarek Sobina, 05 grudzień 2017 r.
star star star star star
Bardzo przyjemna i fachowa obsługa. Samochody zadbane. Żadnych ukrytych kosztów. Bardzo polecam dla mnie na 5+++
client-circle-thumb
Dodał: Dominik Kulkowski, 29 listopad 2017 r.
star star star star star
Serdecznie polecam! Kilkukrotnie korzystałem z ich usług. Szybkie formalności i profesjonalna obsługa. Dużo dodatków ułatwiających podróże. Na pewno wrócę :)
client-circle-thumb
Dodał: Pawel Magda, 31 grudzień 2017 r.
star star star star star
W 100% Polecam! Profesjonalna i sprawna obsługa. W niecałą godzinę dostałem auto do dyspozycji. Wypożyczalnia godna polecenia!
client-circle-thumb
Dodał: Jan B., 27 grudzień 2017 r.
star star star star star
Witam, polecam ta firme poniewaz pozyczalem od nich samochod w zeszlym roku. Mieszkamy w New Jersey i tak sie sklada ze maja tu na miejscu swojego przedstawiciela ktory przyjechal do nas pod dom aby zalatwic formalnosci. Pelen profesjonalizm !
client-circle-thumb
Dodał: Roman, 19 grudzień 2017 r.
star star star star star
Szczerze Polecam tą wypożyczalnię, korzystałem z niej dwa razy. Przygotowane auto było; czyste zadbane, punktualnie dostarczone na miejsce... Po właścicielu widać, że to jest jego Pasja.
client-circle-thumb
Dodał: MzS, 04 lipiec 2017 r.
star star star star star
Firma godna polecenia. Korzystałem z usług już kilka razy, zawsze wszystko w najlepszym porządku. Auta zadbane o świetnym standardzie, zawsze miła obsługa!
client-circle-thumb
Dodał: Iwona Wisniewska, 08 maj 2017 r.
star star star star star
Firma godna polecenia! Wszystko załatwiane bezproblemowo!
client-circle-thumb
Dodał: R K, 15 sierpień 2017 r.
star star star star star
Dzięki za pomoc w trudnej sytuacji. Jestem mile zaskoczony miłym podejściem do klienta i pełnego profesjonalizmu firmy. Polecam.
client-circle-thumb
Dodał: Wojciech Zboch, 12 kwiecień 2017 r.
star star star star star
Miła i profesjonalna obsługa
client-circle-thumb
Dodał: Mirosław Mańkowski, 31 październik 2017 r.
star star star star star
Profesjonalizm
client-circle-thumb
Dodał: R. Hugh Dana, 28 wrzesień 2017 r.
star star star star
Moja żona i ja wielokrotnie je używali. Zawsze otrzymywaliśmy czyste, niezawodne samochody za uczciwą cenę. Usługa i komunikacja od menedżera była konsekwentnie profesjonalna. Na pewno będziemy używać ich ponownie w przyszłości.
client-circle-thumb
Dodał: Marcin Gil, 09 październik 2017 r.
star star star star star
Bardzo dobre ceny, zawsze na czas. Wynajmuję samochody w Polsce od ponad 10 lat, a Aston Car Hire to najbardziej niezawodna usługa, którą spotkaliśmy do tej pory. Polecam każdemu, kto potrzebuje samochodu dostarczonego na lotnisko zawsze na czas. Dzięki
client-circle-thumb
Dodał: Derek, 22 listopad 2017 r.
star star star star star
Gorąco polecam Aston Wynajem - ostatnio korzystałem z nich, gdy jeździłem do Polski i stwierdziłem, że usługa jest wyjątkowa. Są przyjazne, profesjonalne i wyjątkowo niezawodne i zawsze będę ich używać w przyszłości.